vi

Alla inlägg den 23 januari 2010

Av vi - 23 januari 2010 20:02

Stjärnor på slottet är på tv, vi har satt på en go brasa, Maja sover och snacks står på soffbordet.


Igårkväll missade vi kvällen. Maja blev sämre, andades snabbare och snabbare. Tillslut var det snabbare än 1 gång per sekund och nästan bara utandning. Den bricanyl vi fått vid tidigare tillfälle hjälpte inte så vi satte oss kvickt i bilen och åkte in.

På akuten bajjade Maja o vi kom då på att vi i all hast glömde skötväskan. Bara till att byta och lufta rumpan. Vi blev skickade ut till den nya vårdcentralen som har kvällsöppet. Där var det rörigt.

Maja som nu hade "hyfsad andning" kissade på golvet och inga kläder hade vi. Bara att traska vidare i den blöta pyjamasen, stackars liten.

Träffade tillslut en mycket bra doktor. Maja fick återigen inhalera och det blev snabbt bättre. Skönt!


  


Vi åkte hem igen och Maja slocknade.


Idag efter att Filip spelat tennis lämnade vi MAja hos mormor.


  


Snabbt stack vi hem och taggade som attans startade vi med projekt...sista rummet. Vi satte de gipsskivor vi hade liggandes i rummet. Nu är det inhandling av lite fler som gäller. Lite reglar skall sättas, det ska isoleras, upp me gips, läggas golv, spacklas, slipas, målas och tapetseras.....vi är snart där :)


      


Vi fick en Maja hemlevererad sovandes i vagnen. Service det. Tack mor! Vi fixade till oss och åkte en sväng i affärer för att sedan stanna till på middag hos farmor o farfar. Gott gott.


Nu ska vi ta igen den kväll vi missade igår. Ha det gött!!

Ovido - Quiz & Flashcards