vi

Alla inlägg den 17 januari 2010

Av vi - 17 januari 2010 19:50

Nu sitter vi här och tar det lugnt. Käkar lite skorpor och yoggi.


Det var dags för Majas barnkalas idag. Vi tillbringade förmiddagen med att städa och baka. Lite ont om tid var det idag men vi hann precis.


Klockan två kom kompisarna Albin, Oliver, Alvin, MAlte, Lowe, Elli och William med föräldrar. Blyga Maja öppnade tillslut presenterna.


  


BLock, kritor, böcker, pussel, film, pärlplattor och Pippihäst. Hej o hå så var det kalas. Vi sjöng och Maja blåste ut "nysen".


  

  


Barnen lekte jättebra ihop och vi fikade och tittade på. Allt avslutades med den klassiska fiskedammen. Bland nitlotterna rengöringsmedel, strumpa och tandkräm fanns napp såsom bilar, motorcyklar o annat kul.

Maja tackar för allt skoj hon haft idag och alla fina presenter!


        


  

    

  


En heltoppad Maja behövde varva ner. Hade vi satt oss i soffan hade hon somnat så vi tänkte ta en promenad. Mormor o morfar ringde o tyckte vi skulle komma bort, vilket vi gjorde. Maja dansade vidare och tränade med pilatesbollen. .....Svettig och dan åkte vi hem igen, hoppade i pyjamasen och mös med vällingen. Efter en kort protest somnade hon.

Nu är det slut med presenter. Lilljulafton, julafton, släktkalas, dagisfirande och kompiskalas....Maja tror hon ska få presenter och "båsa nysen" varje dag. Nu låter vi vardagen skölja över oss och njuter faktiskt av det.

Ovido - Quiz & Flashcards