vi

Alla inlägg den 21 januari 2010

Av vi - 21 januari 2010 19:51

Hej!


Torsdagskväll och jag har jobbat 11 timmar. Skönt att nu få sitta ner med morgonrocken på i soffan.


Veckan har bara gått i ett nafs. Händer inte så jättemycket här hemma. På kvällarna efter jobbet så blir det mest middag och sedan lek. Maja gillar när vi följer med upp på hennes rum och leker, dansar och busar. (kolla in pappas fina diadem. Alla andra ska ha olika huvudbonader medans Maja själv absolut inte ska ha någon)


  




Affären har vi väl också hunnit med i veckan, inte lika lätt längre. Vissa tillfälle går det toppen, Maja kör korgen och plockar i det vi säger, hjälper till att packa ner och efter en kort tur i "lastbilen" följer hon med till bilen. Andra gånger.....inte så smidigt. Här går det dock bra.


  




Jag och Maja har också tagit en tur till Gunnar. Usch va jobbigt det var att komma hem där igen nu när mormor inte längre finns där. Så tomt på något sätt. Skönt att ha träffat Gunnar igen iallafall efter det som hänt och få gråta en skvätt...till. Va så spänd och nerös över om Maja skulle fråga efter "Ivi".


En kväll bestämde vi oss för att röja i sista rummet. Det finns ju ett rum som vi inte gjort. Vi rev ju ut hela ovanvåningen och alla innertak och väggar. Orkade sedan fixa allt utom ett rum. Satte upp dörren och stängde. Det tar vi sedan sa vi. Nu känns det som om sedan närmar sig. Detta rum rensade vi alltså, och kanske är det det första steget till att göra det klart?

Ovido - Quiz & Flashcards