vi

Alla inlägg den 7 februari 2009

Av vi - 7 februari 2009 08:59

Även idag har maginfluensan haft sina klor i mig. Tröttheten, mattheten och oförmågan att äta finns nu kvar....men det går åt rätt håll.


Imorse tömde Filip vårt badrum och Maja och jag tittade på. Vårt badrum är vårt näst sista projekt inomhus. Det består av en toalett a la 70-tal och en bit gammal hall med en gammal köksöppning som nu ska rivas och göras till ett fräscht lite större badrum. Nu är det alltså tomt och i veckan kommer Herr röris och ska fimpa lite rör så Filip och jag kan röja fritt där inne på sportlovet utan att det sprutar vatten överallt.


 


Efter utrensningen åkte Maja och Filip återigen till farmor och farfar och jag tog en lååååångdusch och åkte hem för att bli ompysslad och vila hos mina föräldrar. Mor tog fram en madrass i vardagsrummet så jag kunde ligga där ombäddad och titta på när hon sydde lite utklädningskläder till barnbarnen och far tittade på tv (han kurerar sig också efter en släng av maginfluensa). Tack för ompysslingen!


När vi kom hem igen stack Filip ut och sprang en sväng och jag "lekte" med Maja. Framåt kvällen blev det körigt igen så Filip fick ta ytterligare en kväll och natt. Jag ska betala tillbaka.....lovar.


Ovido - Quiz & Flashcards