vi

Alla inlägg den 15 februari 2009

Av vi - 15 februari 2009 16:23

Vi vaknade upp i källaren efter en god natts sömn. Käkade go frallefrukost och städade undan lite innan vi begav oss hem.....alla 800 meterna...hehe.


Vi var såå nyfikna på hur golvet blivit. Sååååå snyggt. Störtdiggar det. Snabbt fixade vi i ordning igen. Spisen och kylskåpet tillbaka samt socklarna. Såja, då var det klart. Nu var det dags för nästa projekt....rivning badrum.

Filip satte igång och rev och Maja blev störtledsen. Han fick ta en paus vid elva så Maja kunde sova men sedan fortsatte han. Maja och jag fick snällt lämna fältet. Stack in till "stan" och köpte en matta till köket samt hälsade på Mike, Rebecka och Ellie.


När vi kommit hem hade Filip varit så duktig så. Väggarna var nere, badkaret var ute och våttorkat i hallen. Man misstänker inte alls vad som egentligen pågått inne i badrummet, och tur är väl det. Håller dörren väl stängd.



Nu ska vi ha en mysig kväll med go middag igen, repris från onsdagskvällen. En fröjd att laga go mat i det "nya" köket (nya bänkskivor o golv). Ikväll ska vi sitta framför brasan och planera nya badrummet, bläddra i alla kataloger och drömma oss några veckor fram. Ha en trevlig kväll....det ska vi.


Ovido - Quiz & Flashcards