vi

Alla inlägg den 25 februari 2009

Av vi - 25 februari 2009 19:03

Onsdagar är härliga! Jag är ju mammaledig då och har en hel dag att vara med Maja.


Idag cyklade vi till Emilia och Martina. Våra små tjejer har ju kännt varandra sedan de föddes (2 veckor skiljer det i ålder) och under det första året har de ju träffats typ två gånger i veckan. Nu har båda mammorna börjat jobba och därför inte setts på länge. Idag var det dags att komma in i de gamla banorna, träffas, snacka om allt, fika och allt medans de "stora" flickorna lekte. Trevligt!


 

V

i cyklade hem igen och Maja somnade  på cykeln!!! och sov vidare hela vägen in och upp i sängen och sov igenom hela avklädningen av cykelhjälm, mössa, overall, stövlar....... Har aldrig hänt förr.


Efter lunchen kom min mor hit och vi tog en långpromenad alla tre ner om byn och lånade böcker till Maja, handlade samt kollade kakel och klinker. Jag och Filip hade ju sedan innan bestämt vilket kakel och klinker vi skulle ha och nu bestämde mor min vilket klinker de skulle ha i sin källare.


Vi traskade hem och åt lite mackor, Maja stimmade och sedan kom Filip. Äh vi passar på att köpa kaklet och det nu så det inte försvinner. Sagt och gjort. Filip och far hjälptes åt att lasta och transportera hem sakerna till oss och till dem. Gött att ha det gjort......är ju nästan dags ha hah ahahahaha


Efter en god middag, lax klyftpotatis och sås, är Maja nattad och vår kväll ska börja.

Imorgon väntar jobb igen och ni har väl läst i tidningen? En grad kallare ska det bli i skolan för att spara in pengar....till  ja säkert ARENAN....va fan är det!! Fördjävligt, men inget förvånar längre när det gäller skolans värld. Vart är vi på väg?

Ovido - Quiz & Flashcards