vi

Alla inlägg den 4 mars 2011

Av vi - 4 mars 2011 19:39

Fredagar innebär nu Maja+mamma hemma. 15 timmarsbarn är nämnligen lediga på fredagar.


En lekdejt va inplanerad och vi tog det därför lugnt på morgonen.....ja fram t.o.m 40 minuter innan avfärd. Kom på att vi kanske skulle sy en liten snuttefilt till lilla Jonathan som vi inte förut träffat. Sagt och gjort. Maja valde tyg och så satte vi igång. Helt plötsligt hade vi väldigt ont om tid. 50 minuter senare anlände vi dock hemma hos Jack, lillebror Jonathan och mamma Jenny. Efter att ha krängt ballerina och vänt upp och ner på JAcks sängkläder(samt Jennys och Odds) tackade vi för oss och cyklade hem igen ;)


  


Lunch och snabb soffvila. Morfar kom och tog Maja och jag åkte till besöket hos mödravården. Bebisen mår fortfarande bra, alltid skönt att veta. Jag hämtade Maja och morfar och vi bestämde oss för en snabbis på stan. Majas dagisjacka gick sönder i förrgår och tycker det är lite väl kallt att ta fram skaljackan och fleece. Morfar hängde med när vi rusade genom affärernas barnavdelningar på jakt efter en vinterjacka till dagis på rea. Fanns typ nada kvar dock mängder av fina vårjackor. Tillslut fann vi en som uppfyllde kriterierna varm-rea-rätt storlek. Vi slog till. Vem vet hur länge vintern skall hålla i sig.


  


Vi avslutade med en go fika. Mysigt med morfar med på stan!


  


Av vi - 4 mars 2011 07:56

Vila vila vila stod på mitt schema, vilket jag lyckades med!


Friskluft blev det vid dagishämtning.


    


Vi bjöd morfar på fika med fastlagsbulle vilket uppskattades. Pappa kom sedan hem och då bar det av till badhuset. Gissa om Maja blev glad!!


    

Ovido - Quiz & Flashcards