vi

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av vi - 9 mars 2011 16:42

Dagarna bara går och det kommer ingen jäkla bebis. Nu är det tre dagar kvar....kanske.


I måndags jobbade jag. Jag håller i vissa grejer på jobbet som jag ville ha klara så det blev ett par timmar vid datorn där. Jag gör olika testmaterial i matte som man kan använda i årskurserna 1-3 för att kolla av om eleverna uppnått kunskapskraven enligt nya Lgr11.

I tisdags hade jag lovat mig själv att bara vila så igår satt jag ute en stund i solen och vilade sedan på soffan. På eftermiddagen när jag hämtat Maja lekte vi med Tilde och Mille.


  


  


Idag tog jag och mor en sväng på stan igen. Jag shoppade vårjacka och vårskor. Helnöjd!! Perfekt att ha det inhandlat för långa turer på stan blir det inte så mycket av den närmsta tiden. Det var inte därför vi åkte in men men....jag sprang på det och då är det lika bra att slå till. Jackan är mycket snyggare i verkligheten, ser tråkig ut här. Nu fattas bara en snygg väska.....

  



  


Maja var glad och toppad idag när jag hämtade henne och fortsatte när vi kom hem med att göra om tv-rummet. Helnöjd var hon när hon skapat något slags Andys.


  


Man vill liksom bara ta det lugnt och vila (för nog är jag dödstrött) men samtidigt vill jag flänga rundor så mycket som möjligt, dels för att bebisen kanske ploppar ut snabbare då och dels för att hinna med just att komma ut lite för det kommer ju en tid då det blir mest hemmavid snart.


  


Ovido - Quiz & Flashcards