vi

Alla inlägg den 23 mars 2011

Av vi - 23 mars 2011 19:45

Ellen Märta S__________...ja så ska hon heta. Hur går det med henne då? Hon är underbar!! Är hur snäll som helst. Hoppas det håller i sig.


Hon äter typ var fjärde timme, är vaken en timme och bara tittar på oss och somnar sedan sött av sig själv och sover till nästa måltid. Detta matmönster innebär 1-2 mål om natten beroende på när sista målet för dagen infaller. Helt i sin ordning. Som sagt, hoppas det håller i sig.


Maja älskar sin bebis som hon säger. Vill hålla, hämta grejer, hjälpa till att byta och klä på osv. Hon vill ha koll på var Ellen är och det första hon säger varje morgon är : Var e bebisen?


   

Av vi - 23 mars 2011 19:28

Tisdag:


Faderskap skulle in och skrivas på. Bara för att man inte är gifta ska man in och skriva på papper att Filip är pappan. Två vittnen kommer in och kollar att Filip skriver under av fri vilja ??!!
I samband med det passade vi på att ta en lekstund på lekplatsen i härlig sol.


 

Efter pappersskrivandet tog vi en minilunch på stan. Perfekt i solen!

  

Efter ett par timmars softande blev det en stunds lek med Mille och Tilde. Myror inspekterades i rabatten.

    

Det är så skönt att ta dagen som den kommer. Inte ha några måsten utan bara köra som man känner. Vill vi träffa någon gör man det, utan att dagen skall vara uppbokad. Orkar man inte träffa någon kan man bara vila och ha det skönt. Gillar bekanta som kan köra samma stil. Som tur är har vi många sådana bekanta som kör samma race. Hade aldrig orkat med att ha det som vissa, att ha flera helger framöver bokade.

Ovido - Quiz & Flashcards