vi

Alla inlägg den 6 mars 2011

Av vi - 6 mars 2011 19:15

Ahhhh, sol idag igen! Ut direkt efter frukost. ÄFilip stack och tränade och jag och Maja roade oss såsom tjejer skall.....vi snickrade. Hennes studsmatta behövde en stege så hon kan ta sig upp och ner själv när hon ska studsa. Vi hittade lite reglar i garaget och så satte vi igång. En liten praktisk stege blev det som hon gärna sedan ville prova.


  


Kalas för farmor blev det sedan. Stort GRATTIS!! Maja sjöng för fulla muggar, en av hennes favoritsånger.


    


Efter kalaset körde vi direkt till gympan. Ny redskapsbana blev det idag.....Maja tyckte den va cool. He he!


Klockan blev sex och då ville Maja ut igen och studsa, gräva och gunga. Har fått mersmak nu efter två fina dagar. Det började skymma men en sådan förfrågan kan man ju bara inte säga nej till. Filip tog veckoshoppingen och jag tog utelek med Maja.

'

  

Av vi - 6 mars 2011 08:49

Vilken vårdag!! Man blir liksom helt toppad och bara MÅSTE ut. Vi städade huset först så allt skulle bli klart innan vi gick ut. Skönt!


Vi var nog ute en tre timmar och bara pysslade i trädgården. Filip köpte hem mat som vi satte oss ute i solen och åt. Gött!

In och sova en timme och sedan gick det bara inte att vara inne mer. Ut igen! Det räfsades och lektes med järngänget på gatan. Vår!!!!


      


På kvällen kom Frida och Marcus. Vi käkade tacopizza, yummie samt "kollade" andra chansen. Nice nice! Bebisen hade välrldens gympapass och blev nästan rädd den vänt sig?!? Vi får se..... Tack för att ni kom och hade en trevlig kväll med oss.


      

Ovido - Quiz & Flashcards