vi

Alla inlägg den 15 mars 2011

Av vi - 15 mars 2011 18:37

Så klart de närmaste inte kunde hålla sig;) Regeln att inte hälsa på gäller ju faktiskt inte sina föräldrar, de vill man ju ha besök av närsom. Farmor o farfar tittade på mästerverket på BB och mormor o morfar kom nu på kvällsbesök alltså. Massa paket för Maja att öppna :)


      


Maja hade en hemsk natt. Hon hostade, snorade och fick feber. Jag och Ellen sov nere i tv-rummet och Filip och Maja där uppe. Bäst så med Maja-sjukling.

Idag har vi därför bara tagit det lugnt, varit ute och gått, vilat, sovit, målat, pusslat, kollat film osv.


            

Av vi - 15 mars 2011 08:05

Den 13:e mars kändes det att det nog skulle bli av. Tog sista bilderna av magen.


    


Mor och far hämtade Maja vid 10.00 så vi skulle få va själva. Maja tyckte vi skulle ha sångsamling och det var jag inte så sugen på ;)

Var 7:e minut kom värkarna...och Filip fortsatte sångsamlingen hehe


  


Det blev tätare och tätare och självklart mer ont. Lite i två åkte vi in och insåg att vi skrevs in på samma tid som när vi åkte in med Maja. Den gången tog det 4 timmar och vi hoppades att det skulle gå lika fort och bra. Det gick snabbare.....

Klockan 16.28 hade vi fått en liten flicka till. Hon var 52 cm lång och vägde hela 4290g. Hur fasiken får de plats???


  

  

  


Vi kom upp på ett överfullt BB efter några timmar där vi fick dela sal och Filip fick inte plats att stanna. Allt gick bra och första dygnet gick kanon. Filip kom in snabbt igen på morgonen till oss :) Sen ville vi bara att storasyster skulle få träffa sin lillasyster. Det var ju besöksförbud så vi åkte hem istället.


          


Vår allra sötaste Maja fick så träffa sin lillasyster Ellen när Ellen var nästan exakt ett dygn gammal. Sådant värmer i hjärtat!


  



  


Stort tack för alla gratulationer som redan kommit in. Kram på er!

Ovido - Quiz & Flashcards