vi

Alla inlägg den 25 mars 2011

Av vi - 25 mars 2011 12:28

Soligt men attans va blåsigt.

Jag putsade fönster, Maja lekte och Filip räfsade. Skönt att vara ute och pyssla en stund. Försöker få till det både på förmiddagen och på eftermiddagen. Vi tajmar det med Ellens sovpass. Vill ju vara med henne de få stunderna hon är vaken. Sedan måste man ju vila också. Tycker vi fått in en bra balans mellan vila, mys, lek och aktivitet. Maja måste få sitt....ja och vi också men vi får inte glömma att Ellen bara är 11 dagar gammal och RS-virus härjar.....


 


Maja åkte på 3års kontroll = godkänt.


Filip stack med ett lass till tippen och hämtade samtidigt stenar med sig hem som skall ligga under vårt trädäck så inte reglarna borrar ner sig i all singel. Maja hejar på sin pappa när han bär sten :)


 



Av vi - 25 mars 2011 12:21

Hembesök av BVC avklarat! Vi belv godkända ;)


Marcus och Frida kom förbi. De hade t.o.m bakat kaka och tagit med sig. Perfekt! Finfina presenter trillade in till Maja och Ellen. Supertack!


 

Tog en kort, kall promenix. Maja hittade William på gatan och ÄNNU fler presenter!!!! Föda barn får man göra oftare ;) William följde med in en liten stund och lekte med en rastlös Maja. Sedan blev det bara kvällsmys.


 

Ovido - Quiz & Flashcards