vi

Alla inlägg den 5 januari 2009

Av vi - 5 januari 2009 21:19

Trettondeafton idag ja. Grattis kusin Hanna på din namnsdag!


Idag åkte jag till jobbet igen. Tredje gången där fast jag ej har börjat. Fick en hel del rensat samt lite förberett. Nu hoppas jag att jag hinner resten på onsdag så allt är klart tills barnen börjar.


Filip och Maja har varit hemma och varit så duktiga så. Städat lite, tvättat  och slängt papper. Bra jobbat!


Filip åkte och tränade och jag mös med maja (som jag längtat efter så på jobbet). Det blir en omställning att vara utan henne så mycket.


17.23 var vi inbjudna till grannarna på middag och spel. Det blev vår favorit planka, strået vassare än vår egen. Mums. Sedan blev det test av nytt spel "Absolut överens". Attans att vi fick stryk av grannarna (men det vara bara med två poäng eller nåt ;))

Maja fick två fina presenter: en anka som gick (var tvungen att smaka på den direkt) och en flöjt (ett sätt att ge igen för bajsboken)

Stort tack för en trevlig kväll!


 

Snart är det ett år sedan vi gick omkring såhär med en sådan liten plutt. Oliver har nu hunnit bli 12 dagar gammal, stor kille nu.

  

Idag tycker vi det varit bättre med Majas mage men vi vågar inte ropa hej än. Nu ska vi försöka få henne att somna om efter att vi kommit hem från grannarna. Hoppas hon sover gott och är utvilad imorgon....för då fyller snyggingen 1år!!!

Ovido - Quiz & Flashcards