vi

Alla inlägg den 17 januari 2009

Av vi - 17 januari 2009 19:49

Vaknade tidigt idag men det är smällar man får ta när man försöker få snygging att sova utan napp. Vi hade ju hemska nätter MED napp så vi tänkte försöka UTAN. Vi fick ju gå upp varannan timme och antingen stoppa i den, leta upp den eller ta bort den under hennes rygg.


Nya sättet har vi provat två nätter nu och peppar peppar....det har gått bra. Vaknar lite tidigare men har varit två HELA nätters sömn!! Har väl bara varit fem sådana sedan hon föddes, så vi vill verkligen SOVA nu.


Filip stod därför och bankade på konditoriets dörr klockan tio i sju. Startade sedan lördagen med gott nybakat fransktbröd och Filip slog till på en rostbiffsbaguett. Mmmmm

Idag tapetserade jag sedan resten av väggen. Mor kom hit och hjälpte till att hantlanga bakom kaminen, vi jobbar bra ihop. Tack tack.

Nu är det alltså färdigtapetserat, skönt!

 

Vi stack sedan till stan. Kollade nya brillor till filip. Hittade världens snyggaste Ray Ban pilot, precis likadana som hans slipade solglasögon och de trivs han ju med så varför inte slå till på ett para likadana fast vanligt glas? Det lutar åt det. Till Maja blev det nya polarnjeans, toddlerbrallor, blus och trehjuling. Som vanligt sparar man in på sig själv.

Vi körde sedan inom Filips föräldrar och fick god lunch. Tackar tackar!


Väl hemma igen hade vi en skön eftermiddag. Vi njöt av att vara hemma alla tre och bara "mosla". Det blev lätt middag och sedan montering av trehjuling. Maja var otålig och ville ha sin cykel NU!! Testkörde den här inne men imorgon blir det riktig invigning utomhus. Kanske inte världens snyggaste men gud så praktisk. Båge runt midjan så man inte ramlar av, åkbräda till fötterna nu tills hon når tramporna ordentligt samt en pinne där bak till föräldrarna som går att styra med!! Alla dessa extrasaker kan man sedan ta väck efterhand som hon lär sig och kvar har man då en helt vanlig trehjuling.


 

Nu väntar lördagsmys....

Ovido - Quiz & Flashcards