vi

Alla inlägg den 10 januari 2009

Av vi - 10 januari 2009 18:56

Skönt med lördag när man jobbat så hårt....i två dagar. He he

Det var skönt att komma igång och jobba men så snabbt man blir nedstämd när man påminns om hur dåligt det är: inga pengar till patroner till skrivaren, barn i behov av stöd får inte den stöd de behöver, massor möte till ingen nytta, föräldrar som skäller på en när man talar om att DERAS barn skolkat 30 minuter (mitt fel ehh?), klassrum med röda golv och gröna dörrar från 70-80 någon gång.....m.m. För att orka får man stänga av lite sådant och inte tänka att  man ska rädda hela skolvärlden.


Nu till roligare saker. Idag var det alltså lördag och vi sov lite längre. Efter frukosten åkte sedan Maja och Filip till tippen med lite kartonger, glas osv. Jag tapetserade i tv-rummet. Min proffsiga tapetserar-handledare (mor) hade myshelg med far så jag skulle ge mig på det alldeles själv. Höll mig lugn hela tiden och det blev inte så tokigt. Blev riktigt nöjda!


 


När Filip tränat (och gnällt över hur slut han var i sina ben) åkte vi in till Mike,Rebecka och Elli med lite kakor och fikade och traggade en stund. Så söt hon är lilla Elli!1 Växer så det knakar. Filip kunde ju inte låta bli att spela lite guitar hero och Maja hjälpte gärna till.


 



Vi var hemma igen framåt kvällningen och lagade lite smarrig middag. Maja protesterade vilt om hon inte fick äta själv så så fick det bli även denna gång. Börjar bli rätt duktig nu. Får ju lägga upp det på skeden till henne men sedan tar hon den och fixar transporten själv :)


Nu väntar bedtime för Rumpan och vi hoppas på en lugn tv-kväll i vårt mysiga tv-rum. Ha en trevlig kväll

Ovido - Quiz & Flashcards