vi

Alla inlägg under mars 2011

Av vi - 23 mars 2011 19:28

Tisdag:


Faderskap skulle in och skrivas på. Bara för att man inte är gifta ska man in och skriva på papper att Filip är pappan. Två vittnen kommer in och kollar att Filip skriver under av fri vilja ??!!
I samband med det passade vi på att ta en lekstund på lekplatsen i härlig sol.


 

Efter pappersskrivandet tog vi en minilunch på stan. Perfekt i solen!

  

Efter ett par timmars softande blev det en stunds lek med Mille och Tilde. Myror inspekterades i rabatten.

    

Det är så skönt att ta dagen som den kommer. Inte ha några måsten utan bara köra som man känner. Vill vi träffa någon gör man det, utan att dagen skall vara uppbokad. Orkar man inte träffa någon kan man bara vila och ha det skönt. Gillar bekanta som kan köra samma stil. Som tur är har vi många sådana bekanta som kör samma race. Hade aldrig orkat med att ha det som vissa, att ha flera helger framöver bokade.

Av vi - 21 mars 2011 12:32

En bra natt till. Vi är just nu inne på någon varannandagsvariant verkar det som.

Tog en tur på stranden med Tilde, Mille och Hanna. Nya utegymmet skulle invigas av Filip och barnen gillade det också. En minifika hann vi också med innan vi traskade hem igen.


 


       


Ytterligare ett småfolksplagg har Ellen fått i present. Älskar småfolk! Tack Fribergs!


 

Av vi - 21 mars 2011 11:50

Underbart väder!! Man blir ju helt lyrisk. Maja "läderlappen" skulle ut på äventyr naken i det fina vädret.


 


Vi tog en lång promenix i solen. Handlade med oss bullar hem och då både Maja och Ellen somnat i vagnen tog Filip och jag fika ute i solen. Vi intog sedan slappeläge. Skönt!


 


Gympa var det också. Jag hängde på Maja idag. Tog det LUGNT, det var ju dock bara en vecka sedan jag förlöstes. Tittade mest på Maja och försökte få henne att göra övningarna. Ellen var hemma med Filip.


 


Mormor o morfar passade sedan Maja en timme. Jag vilade och sedan tog Filip och jag en promenad igen när vi hämtade Maja. Var ju bara tvungen i vädret.

Av vi - 19 mars 2011 15:34

Börjar bli pinsamt att få presenter......;)

Fina kläder från grannarna. Annica överlycklig över att få köpa tjejkläder. Det tackar vi för :)


    


Efter en underbar natt.......då hela familjen mer eller mindre fått sova vaknade vi till strålande sol. Maja kom in och mös lite med Ellen. Lovely!!


  


Blev helt exhalterad av vädret så vi ville ta en kort tur på stan. Inte affärer utan bara strosa och känna lördag och vår!! Solen gick i moln innan vi hann in och har varit borta sedan dess. Jaja....bättre lycka en annan gång.


  



Vi vilade/sov på soffan (tar på krafterna att gå på stan i 40 minuter haha) Livet är inte som förr :) Mårten kom en snabbis med fin stor filt till Ellens vagn i vår.


    



Av vi - 18 mars 2011 20:18

Ena gratulationen efter den andra har det varit idag. Maja störtdiggar att ha fått lillasyster för hon får massa paket, ja alltså både Maja och Ellen.


Filip och Maja lekte av sig på öppna förskolan då min arbetskollega kom med massor av paket. Stort tack! Lite till Maja och lite till Ellen.


  


Farmor o farfar kom i eftermiddags med ännu fler paket... Underbart :)


  

  


Efter det ville vi ha friskluft och skulle leka på gatan med grannarna. Ännu fler presenter :) tack tack!


  


Maja som nu är stor tjej har nu bytt till ett stort rum. Vi bestämde oss för att fråga om Maja ville byta till bebisens rum, det är nämnligen större. Det ville hon gärna så det pysslade vi med på kvällen.

Som alla fredagar blev det ju även film och godis till Maja.


  

Av vi - 18 mars 2011 20:13

Torsdag:


En skön uppfriskande promenix till minitippen för att slänga papper och pumpa vagndäck. Maja gillar att åka på skrindan till minitippen och att hjälpa till.


  


Skorpan som blivit kattbiten i ansiktet skulle till veterinären. Några tusenlappar fattigare men huvudsaken är att han blir bättre.


  




  


Middag hos mina föräldrar. Det blev en tidig kväll för en väldigt sleten Maja och jag ville hem. Tack för god mat!

Av vi - 17 mars 2011 09:51

Onsdag:


En feberfri Maja vaknade igår. Skönt!

Ett återbesök på BB gjorde att vi kom ut lite. Allt var bra med Ellen och vi åkte hem igen. Räcker med ett äventyr om dagen nu.


  

  


Vi har fortsatt att softa hemma, tagit små promenader och bara tagit det lugnt. Maja som är feberfri ville leka ute på tomten lite och Ellen har varit mer vaken och visat sina fina ögon.


  


Härligt våriga färgglada kläder har Ellen fått i present. Love them! Tackar mormor o morfar!


  


Av vi - 15 mars 2011 18:37

Så klart de närmaste inte kunde hålla sig;) Regeln att inte hälsa på gäller ju faktiskt inte sina föräldrar, de vill man ju ha besök av närsom. Farmor o farfar tittade på mästerverket på BB och mormor o morfar kom nu på kvällsbesök alltså. Massa paket för Maja att öppna :)


      


Maja hade en hemsk natt. Hon hostade, snorade och fick feber. Jag och Ellen sov nere i tv-rummet och Filip och Maja där uppe. Bäst så med Maja-sjukling.

Idag har vi därför bara tagit det lugnt, varit ute och gått, vilat, sovit, målat, pusslat, kollat film osv.


            

Ovido - Quiz & Flashcards