vi

Alla inlägg den 2 september 2008

Av vi - 2 september 2008 19:42

Phu!! Nu är jag sleten. Men skönt sleten, för det har varit en kanondag.


Maja kom ju med i babysim så det startade idag. Klockan tio skulle vi vara där och Maja skulle sova innan. Det krävdes lite planering och en duktig Maja för det klaffade perfekt! Vi var inne på simmet vid halv tio, valde ut ett par läckra röda simbrallor (med bajsskydd för det måste man ha).


Vilket äventyr det var att bara komma ner till bassängen. Jag ska byta om samtidigt som man har Maja där på golvet. Maja ska byta om. Vi ska duscha samt ha skötväska med oss. Förstår att det är mest kvinnor på kurserna ;) hihi


Men efter lite bök kom vi ner till den underbart sköna varmvattenbassängen. Synd att man inte kan hantera kameran också (får ha med mig en fotograf en annan gång - måste ju förevigas)

Maja tyckte det var skönt, var ju inte överexhalterad men det är hon inte så ofta på nya saker med andra människor. Hon njöt och tittade på alla andra bebisar. Det var kul och jättemysigt, så glad att vi kom med.


Om det var besvärligt innan badet så var det tio gånger värre EFTER. Nu skulle Maja duscha och tvätta sig, jag skulle duscha och tvätta mig. Vi skulle torka, smörja, kamma, fixa hår, make, klä på oss m.m INNAN den trötta Maja lackade ur. Phu! Väl ute slängde vi av lite packning i bilen och tog ut vagnen. Maja slockande och jag försökte få tillbaka normal kroppstemperatur.


Vi promenixade sen till ett kafé (jag o fyra andra mammor med bebisar). Det var inget vanligt fan-va-jag-är hipp-o-snygg-café (för det var vi VERKLIGEN inte) utan mörkt och mysigt med massa lekande barn och ursköna soffor. Där satt vi och softade lite. Maja sov ju så jag åt en varm panini och fika och bara återhämtade mig. Sen fick hon leka och äta lite också där innan vi körde hem. Jag var redo att avsluta dagen där men klockan var bara 13.00 så det var en hel del kvar av dagen.


Maja och jag tog det så lugnt vi kunde hemma tills pappa äntligen kom hem. Vi käkade det allra sista vi kunde skrapa ihop från kyl, frys och skafferi. Ingen av oss orkade åka och handla. Imorgon får jag nog göra det för nu är här helt tomt!


Sjuk i huvudet som jag är fick jag känslan att jag BORDE jobba på lite med tillbygget så det går framåt, så det gjorde jag. Först körde jag och köpte godis till Filip. Han nattade Maja och jag var där ute och satte isolering. Hann hyfsat mycket faktiskt.


Nu ska jag bara sitta här och ta det lugnt. VÄLDIGT lungt!

Ovido - Quiz & Flashcards