vi

Alla inlägg den 12 september 2008

Av vi - 12 september 2008 20:15

Maja vaknade vid 5 och gallskrek som här om dagen. Såå jätteledsen. Stackars liten. Vi gick ner och satte på tecknat och jag bäddade till oss framför tv:n. Vi kröp ihop och mös. Återigen tog det bara typ fem minuter så va hon lugn och slocknade. Vi sov väl två timmar till och sedan var det dags att stiga upp.


Maja och jag promenixade till öppna förskolan och babyrytmiken. Trevligt som vanligt men Maja tyckte att Helena och William på madrassen bredvid var bättre så hon hoppade över där och mös. Där satt jag själv på min matta och sjöng imse vimse spindel.

Vi fikade efteråt och tog en svängom i lekrummet. Maja fastnade direkt för en gunghäst och stod och pratade länge med den. En provtur vågade hon också.


Väl hemma igen beundrade vi gubbarnas arbete. Tak på tillbygget!! Sedan kom far min förbi och stimmade lite. Order skulle delas ut ..... Det blir nog bra tillslut.


När Filip kom hem var det mycket på agendan. Mycket skulle fixas innan vi sticker imorgon. Filip tog med sig Maja till affären och handlade det vi skulle ha samt hämtade en resesäng vi fått låna. Jag tog fars van och stack och hämtade ett släp och köpte 12 reglar som skulle behövas under helgen när vi är borta. Sedan skulle jag sätta upp insektsnät och sätta upp distanser till luftspalten. Filip lade in alla innertaksbrädor inomhus (för att de ska torka upp) och Maja sov.

Sist på dagens agenda var laga middag, packa och fixa med mina bröders presenter.


Imorgon tänker vi sticka vi 9-10. På morgonen där blir att packa det sista, hämta en resesäng till (min brors dotter), klippa Filip och.....andas lite. Håll nu tummarna för oss att resan går bra! Hörs igen på måndag.

Ovido - Quiz & Flashcards