vi

Alla inlägg den 17 september 2008

Av vi - 17 september 2008 19:23

Vid 10.00 vandrade vi hem till min mor på en andrafrukost. Min bror Martin och hans döttrar Ebba och Ida kom också. Barnen lekte, vi tog promenader i det fina vädret och åt god middag.


Vid tre åkte vi in till sjukhuset för att hälsa på min mormor. Maja vinkade så sött till henne och kramade hennes fingrar så hårt. Vill att hon ska komma hem igen.


Mor ville vara kvar lite så Martin med barnen körde hem igen och jag tog en promenad in till stan för att kolla overall. Hittade EN som var dundersnygg men den var för dyr. Vet ju inte ens hur stor hon är då eller om det ens blir overallväder i år. Får kolla upp lite fler ställen. När Maja vaknat körde vi hem igen.


Filip hade hunnit med en runda till tippen samt lastat släpet. Får ta en sak varje kväll så vi kommer någon vart. Vi satt nu vid matbordet och drömde oss iväg lite till typ jullovet. Hur kul och skönt det ska bli att ha tillbygget klart, åka och köpa allt och piffa och sedan bara slappa och njuta.


Maja har blivit förkyld igen. Ömsom glad ömsom jätteledsen. Vaknade typ varannan timme inatt. Ser framemot ännu en härlig natt.....

Ovido - Quiz & Flashcards