vi

Alla inlägg den 16 september 2008

Av vi - 16 september 2008 19:31

Babysim, gång nummer tre. Packningen slänge jag ihop på några minuter nu och sedan var det frukost och morgonbestyr. Eftersom hon vaknade sju så gick morgonen snabbt fram till vi skulle åka. Jag tog en chansning och åkte tidigare så Maja kunde somna i bilen och få lite nya krafter inför simmet. Det gick precis som jag tänkt så badet flöt på lugnt och fint. Panini och chokladboll blev det självklart idag också.

Vi kollade sedan på lite golv till tillbygget och eventuellt då till hela gamla vardagsrummet också (snyggast om det blir samma). Vi körde också och tittade på en mysig åkpåse till Majas vagn. Ett måste nu när det blivit höst. Valde mellan helsvart och den jag köpte. Världens mysigaste och finaste. Så klockren! Helnöjd. Skulle kollat overall också men såg fördjävlig ut i huvudet efter badet. Kanske blir en tur med bussen imorgon.


Sedan lekte vi, lagade lite mat och väntade på Filip.


Vi stack alla tre en snabbis till byns golvaffär men där var stängt just idag. Varför inte? Istället städade Filip undan lite överblivna takpannor att ha i reserv och jag nattade Maja.


Nu sitter vi framför tv:n och svär över kanalerna. Ena dagen har vi 3 o 5 men inte 4. Gör vi en ny kanalsökning får vi 4 men inte 3 o 5. Konstigt det här. Orkar inte riktigt bry mig ikväll för ikväll är det bara slappa som gäller. Vi har sysslor att göra onsdagkväll, torsdagseftermiddag, fredagseftermiddag och söndag så ikväll är helig.

Ovido - Quiz & Flashcards