vi

Alla inlägg den 9 september 2008

Av vi - 9 september 2008 19:59

Haj haj!

En TOPPENDAG idag!! Filip va lite kass i natt så han behövde va hemma och ta igen sig. Förmiddagen va jag och Maja på simmet och då va han lite halvrisig, men lagom till vi kom hem började det vända.


Maja vaknade förresten klockan fyra och skrek och var ledsen, stackars liten. Rädd för mörker som sin mamma månne? Jag och Maja gick ner, satte på tecknat på tv:n och lade oss i soffan med snuttefilt och mös. Det dröjde då inte mer än 5 minuter så sov hon så sött. Jag fick inte plats i soffan så jag kröp ihop på Majas lekfilt på golvet. Somnade jag med. Jag sov till halv sju och fast vi gick rundor här i köket och resten av huset sov Maja vidare till halv åtta!!


Inne på simmet var det kul som vanligt. Grymt varmt och skönt!! Fattar nu att förra gången jag skrev så överdrev jag lite med hur jobbigt det var atta asa in till badet själv. Nu va man ju expert och allt gick på räls.

Efter simmet så slockande Maja i vagnen och vi gick, som förra gången, till cafét. Samma fika stod på menyn. Gott gott!!


När vi kom hem till pappa kände han sig bättre så Maja stannade hos honom och jag handlade massa mat. Sedan fikade vi och Filip blev genast MYCKE piggare. Då slängde jag på släpet på bilen och tämde världens största lass på tippen. Det var en kamp mot klockan och jag slet som ett djur. Sist ur återvinningshallen var jag och portarna på ena sidan hade gått ner. Rätt skönt att slita så igen och samtidigt rensa tankarna.


Filip hade lagat middag så vi åt smarrig spagetti och köttfärssås. Jag mös sedan och nattade Maja och pigga pappa hoppade upp på taket och målade skorstenen så den matchar nya taket. Imorgon kommer pannorna på plats!! Yehaa!!


Ovido - Quiz & Flashcards