vi

Alla inlägg den 29 september 2008

Av vi - 29 september 2008 19:31

Paparazzi...

 



Kolla in min snygge hunk som smygtränar för att hålla sig fit. Isn´t he lovely.....

Av vi - 29 september 2008 18:16

Hade bestämt mig för att ha en lugn förmiddag hemma. Inte stressa med måsten, inte va "effektiv" (har en ful vana att planera så att allt går så smidigt och snabbt som möjligt, vilket resulterar i att jag förbereder o fixar allt medans Maja sover o när hon väl vaknar är jag trött och har alldeles för mycket tid att ta död på och inget att göra. Dumt)


Började rätt bra. Gick kvar i myskläder till 10.00 Fick sedan ett återfall och satte Majas grind och gjorde vid mig när Maja sov.

Vi traskade sedan rundor här hemma och Maja tog sig framåt 10 cm på mage!! Tre dagar sedan det gick framåt sist.


Hoppade in i bilen och KÖRDE faktiskt till mammaträffen. Där bjöds det på lek, prat och goda frallebullar. Fick akut jätteont i magen och var såå tacksam att jag varit lat och tagit bilen. Nu kom vi hem snabbt. Maja fick klara sig själv (leka medans jag tittade på henne) till Filip kom hem.

Filip tog genast över och fixade lite färdigmat till oss och spexade med Maja (som tog sig ytterligare 3 x 10 cm fram i magläge).

Nu sitter vi här och tittar på teletubbies. Jag känner mig lite bättre men kan ändå inte spela bowling ikväll. Grrr!!  Min stand-in gör säkert ett bättre jobb än va jag brukar göra, så det känns tryggt. Väntar med spänning på resultaten....

Ovido - Quiz & Flashcards