vi

Alla inlägg den 13 september 2008

Av vi - 13 september 2008 20:22

Så....08.30 bar det av till Göteborg för att fira mina bröders 33års dag. Spända var vi som attan över att åka så långt med Maja. Det gick kanon!


När vi kom fram (tack vare GPS:en) mötte Mattias, Jenny, mor och far upp oss i Nordstan där vi tog en liten lättlunch. Glada över att äntligen vara framme kliade det i shoppingfingrarna så vi spatserade runt i Nordstan med omnejd. Det blev lite konstig stämning och lite jaha ....men hamnade tillslut på en restaurang där andra födelsedagsgrisen Martin med familj Lotta, Ebba och Ida mötte upp. Där käkade vi någon grillbuffé och blev sedan efter-maten-och-promenix-på-stan-trötta. Åkte till hotellrummet och vilade en timme. Skönt!


På kvällen var det sedan dags att bege oss till Mattias o Jennys lägenhet för själva kalaset. De hade fått det så fint så! Där blev det massa lek, stim, havskräftor med vitt vin och sedan gråt och en relativt tidig avslutning på dagen.

Maja somnade som en stock på rummet i den fina och smidiga resesäng vi lånat av grannarna (tackar tackar). Filip och jag trängdes i den smala sängen och slet i det enda täcke där va. Det var svinkallt så jag hämtade badlakanen som hängde på handdukstorken och de värmde lite. Spårvagnen bullrade utanför och efter mycket om och men somnade vi. En hektisk dag var till ända och nu ville vi bara få sova och börja om med nya friska tag dagen efter.



Ovido - Quiz & Flashcards