vi

Alla inlägg den 3 september 2008

Av vi - 3 september 2008 20:27

Inatt vaknade jag en massa gånger på "för natten" och Maja ett par gånger på "sen natten" - ingen bra kombination. Har varit trött hela dagen.


Imorse stack Maja och jag  och handlade eftersom det var helt tomt på mat hemma. Skönt med bil nu så man kan handla ordentligt.


Efter det promenixade vi till mormors Gunnar. Han behövdes piggas upp lite och det blir väldigt bra effekt om man tar Maja med sig. Snart får vi pigga upp mormor med på sjukhuset.


Maja tog långpass så jag hann plocka och fixa samt vila en liten stund. Sedan kom min mor förbi och vi tog en sväng till ekohallen. Ha ha blev disktrasor och showercreme. Mor tog sedan Maja två timmar så Filip och jag kunde äta och bygga ställning till takläggarna. Såå mycket som ska tänkas på, fixas och göras nu. Får påminna sig om målet - att sitta och päsa i nya sofforna i nya vardagsrummet och kolla på Kalle Ankas jul på nya tv:n på julafton.


Kunde inte bygga hela ställningen för den behövdes till sista takstolen. Takstolen kom på plats så ställningen får vi bygga klar imorgon istället.


Känner att jag tappat stinget lite med bloggandet. Är tröttare på kvällarna nu och mycket att tänka på. Har t.ex gått två dagar nu utan att jag fotat!!  Slänger in en gammal gammal söt bild på vår "räv". Inte konstigt att man fastnade för honom!! Håll tillgodo

Ovido - Quiz & Flashcards