vi

Alla inlägg den 8 september 2008

Av vi - 8 september 2008 20:07

Alla hatar måndagar. Alla måndagar är dryga. Varför lägger man som chef ett kvällsmöte så ens anställda får jobba från 08.00-20.00 en måndag. Snacka om att ha trött och gnällig personal resten av den veckan. Men så har vi ju längre semester också....


Ja så va läget idag. Filip skulle jobba LÄNGE och jag och Maja skulle roa oss själva samt passa upp jobbarna på taket. Jag var redan lite ur form efter alla tankar och känslor om mormor samt en mild hals/näs tjofräs som jag inte hoppas det blir något av.


Maja och jag ordnade morgonbestyren relativt smärtfritt. Jobbarna fick frukost och vi lekte. Trodde sedan Maja aldrig skulle kunna somna med gubbarna bankandes på taket men det gick, så länge det var ett konstant bankande utan uppehåll. Jag passade på att slänga ihop en pastasallad till lunchen.


Maja vaknade och var lite uttråkad så vi gick hem till min far som återhämtar sig från en släng av maginfluensa. Vi pratade lite med honom ute på trappen (rädd för bacillerna). Sen traskade vi hem igen.


Maten var redo till gubbarna så Maja och jag traskade vidare till mammaträffen hemma hos Martina. Jag kom en timme tidigare så Maja kunde sova länge utan bank bank. Sen kom ALLA de andra. Kändes som om hela huset fylldes av folk (vi är dock bara 7 men med 7 barn blir det VÄLDIGT mycket) Martina hade lyxat till det med riktigt goda varma mackor. Mums. Maja hittade en ny favoritsysselsättning.......att gå två-tre steg SJÄLV och sedan ramla ner i en saccosäck.


Vid fyra gick vi hem igen. Mina föräldrar skulle komma så vi kune äta ihop. Känns skönt att vara nära sin familj när "andra sidan" har varit så påtaglig. Älskar dem över allt annat!!

Vi åt middag och det blev t.o.m över till gubbarna så jag slapp laga middag till dem en kväll som denna. Alla blev alltså mätta.


Maja sover. Filip kom just hem och jag är såååååååå slut. Tror han också är det. Nu är det kväll. Ses



Ovido - Quiz & Flashcards