vi

Alla inlägg den 20 september 2008

Av vi - 20 september 2008 19:32

Sitter här ensam. Kollar tv, tänt ljus och skall snart äta popcorn och vindruvor. Maja sover och Filip är på bio.


Idag hade vi lite ärenden i stan. Vi kollade golv till vardagsrummet och tillbygget. Väljer just nu mellan tre stycken. Ett av dem fanns inne så det kunde vi känna och titta på live. De två andra skulle de ta hem så vi kunde jämföra.


Vi körde hem till Mike och Rebecka och fick lite fika. Vi tittade på bebisrummet som nu är klart. Tjusigt, tjusigt! Benvita väggar, mörkt mörkt golv och en benvit fondtapet med trollsländor. Bli bra till Ellie/Elli/Elly.


Sedan blev det en tripp till.........för att köpa......i present till min far som tack för hjälpen sofar med tillbygget. Kollade också IGEN på soffan som vi är förälskade i. Det får nog bli den, men ska kolla runt mer för säkerhets skull.


Väl hemma vilade vi alla en halvtimme sedan var det dags för Filip att sticka till bion. Maja (som var svårflörtad) och jag har lekt här hemma.


Imorgon blir det jobba jobba. Maja ska vara hos farmor och farfar så vi kan jobba med tillbygget. LÄNGTAR till vi är färdiga och kan ha vanliga veckor och härliga helger precis som alla andra.

Ovido - Quiz & Flashcards