vi

Alla inlägg den 21 september 2008

Av vi - 21 september 2008 18:54

Imorse körde Filip och lämnade Maja till farmor och farfar. Jag passade då på att måla hallgolvet. Gör det emellanåt så håller det sig fräscht. Så vitt, rent och blankt det blev:)


Filip kom hem och vårt mission för dagen var att frigolita utsidan klar på tillbygget. Världens goaste väder att jobba ute i. Vi körde på vårt vinnande koncept, jag mäter, tänker och sågar och Filip monterar. Vid ett var vi klara.


Vi körde sedan och hämtade lilla Gurkan. Så lite det behövs för att man ska sakna henne. Hon hade haft det så bra så och, enligt farfar, rört sig 1 meter framåt på mage?!? Nja vi tror nog inte det förrän vi sett det med egna ögon hihi. Ett par nya strumpbyxor och två par vanliga strumpor hade farmor införskaffat till Maja. Perfekt!


Vi körde inom mormor och morfar också för att överlämna vår lilla tack-för-ett-bra-jobb-hittills-present. Det blev en GPS (Mio Moov 370 + europa). I och för sig har han ju en sådan inbyggd i sin hjärna men tänkte att han blir ju bara äldre hihi

Filip stack hem och klippte gräset men Maja och jag stannade en timme till. Mormor lekte med Maja så jag kunde byta ut tyget i deras tygtavla. Nytt och fräscht tyg, snyggt som attan (jag har ju det också)


Kom hem vid halv fem och flyttade då tillbaka möblerna i hallen. Så lätt det är att bara måla om så är det som nytt igen. Filip lagade korv och makaroner. Maja som matvägrat några dagar skulle få prova riktig mat istället. Hon åt med väldigt god aptit. Kul.


Nu sitter vi här med en gnällig Maja. Har varit mycket ledsen nu den senaste tiden. Kommer bara liksom sådär och vi fattar inte vad hon vill. Inget hjälper. Hoppas det har med förkylningen att göra eller kanske som det så fint heter - utveckling. Vad vet jag.


Usch va helgen går fort. Finns nog många som håller med om det. Tycker alla skulle jobbat mån-tors. Vi mår bra av att ha lång sammanhängande ledigt. Men men...dream on.

Ovido - Quiz & Flashcards