vi

Alla inlägg den 13 juli 2008

Av vi - 13 juli 2008 17:01

Idag skulle det bli en bra dag. Vi arrangerade barnvakt åt Maja, skaffade fram verktyg, och sågade till staketstolparna. Här skulle det byggas staket! Skulle bli såå snyggt!


Vi satte EN stolpe. Märkte då att stolpskon inte satt fast ordentligt. Efter 2½ dygn trodde man ju att bruket skulle ha bränt, men nej.

Ok, vi skulle ju göra det bästa av situationen eftersom vi skaffat barnvakt. Så vi tänkte att vi kunde borra de resterande 7 hålen till andra staketet.

 Det började bli lunchdags så jag körde iväg för att köpa takeaway thaimat. De hade inte öppnat, fick sitta och vänta en stund. Kom sedan hem lagom halvkinkig och hungrig. Möts då av en minst sagt SKITSUR Filip. Slagborrmaskinen hade ramlat isär!!! Varför inte.

 Vi gav upp, åt maten, skickade hem barnvakten och surade en liten stund.

 Nej, såhär kan vi inte ha det. Stack iväg och lagade maskinen och sedan hem igen och på det. Ett och ett halvt hål blev det?! Wow. Gick såå långsamt och maskinen blev varm. Vågar inte fortsätta.


Nu är det halvkväll. Filip är och handlar och Maja och jag leker. Vilken bra vecka det har varit NOT! En sketen staketstolpe och en gjuten betongplatta står på plats som bevis på denna UNDERBARA vecka.


Tur man har en underbar dotter som får en att le igen.



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards