vi

Alla inlägg den 14 juli 2008

Av vi - 14 juli 2008 18:39

Sitter i min sköna fotölj och bara njuter. Ni fattar va? Det gick bra med staketet. Gött. Vi fick faktiskt bända upp alla stolpskorna och borra till och rensa alla hålen igen. Ny expertis sa att man skulle ha ankar... Sagt och gjort. Vi provar väl det.


Vi sprutade i det i hålen, det skulle bräna bara 70 min!!! Vi lät det sitta 150 minuter för säkerhets skull. (Körde in till stan och tittade på cykelsadel igen, slut i affären. Kollade skor till Maja, fanns inga snygga i storlek 20)


Väl hemma vågade vi knappt känna på stolpskorna.....DE SATT BENHÅRT. Gött!! Sedan sa det bara smack smack smack (lite guide från far) Maja sov 40 minuter och då var det fullt ös. Kunde trott att vi aldrig gjort annat.


Hela framsidan blev klar idag. Kleta lite färg imorgon och det är klart. På den sidan. Ska inte tragga mer om staket sedan.


Förresten.....min runda lilla älskling klarade idag, det som hennes vänner klarat långt innan, att suga på sina tår. Såå söt hon är.

Av vi - 14 juli 2008 07:34

Hm, ny dag och dags att ge sig på staketet igen. Går det åt helvete idag så skiter vi i det, säljer huset och flyttar till en liten lägenhet. Nej, kom igen...positiva tankar.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards