vi

Alla inlägg den 15 juli 2008

Av vi - 15 juli 2008 15:33

Klockan är typ halv fyra på eftermiddagen och jag har en lugn stund. Tänkte därför avlägga rapporten för idag. Den blir lika tråkig som vanligt är jag rädd. Dagen har handlat om staket, surprise!


Stolparna intill grannen är nu på plats och vi har hunnit måla lite på staketet på framsidan. Imorgon ska svärföräldrarna komma och passa Maja. Då ska jag och Filip göra klart och sen lovar jag att inte tragga om det här jäkla staketet mer. (Det blir säkert något annat jag traggar om istället för sådan är vår vardag just nu, men snart är vi klara och då ska det bli andra bullar)


Annars har vi inte gjort så mycket. Ätit tacos, det var längesedan så det satt som en smäck. Majas förkylning ser ut att släppa, skönt.


Maja är och promenerar med Filip nu och jag har hoppat ur renoverarbrallorna. Jag ska ut och äta och titta på bio med min älskade vän/mor. Ska bli riktigt mysigt. Far kommer hit och ska tänka. Ja vilken vinkel det ska va på tillbyggnadstaket och hur det isåfall kommer att behövas sågas i balkar o dyl. Tur han kan tänka. Jag brukar vara rätt vass på att tänka men detta är way over my leage så det är tur han finns, far min. Ja....jag är väldigt nöjd med den uppsättning föräldrar jag har fått. Vad vore jag utan dem....allvarligt talat alltså. De är bäst.


Nu kom min dotter hem så nu ska jag mysa lite med henne. Mmmm...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards