vi

Alla inlägg den 23 juli 2008

Av vi - 23 juli 2008 19:44

Hade sett på vädret att det skulle bli sol. Vågade inte riktigt lita på det. Men.....japp det blev SOL!!! Men 04.20 kan man kanske inte gå till stranden. Fick vänta till efter Majas andra sovpass.


Efter frukost och lek somnade Maja för andra gången vid 07.00 Jag slumrade lite på soffan. Skönt! Det brukar jag inte kunna göra. När hon vaknat kände Filip för att tvätta bilen. Varför inte?! Maja och jag lekte och packade beachbagen.


Ungefär halv tio var vi redo att bege oss. Slog följe med grannarna dit. Det var såå skönt på stranden. Vattnet var iskallt (fattade inte att vissa badade) Ibland var det t.o.m FÖR varmt. Trodde aldrig jag skulle tycka det första soldagen på evigheter.


Vid lunchtid orkade stadsborna masa sig till stranden ;) Mike, Rebecka, Mia, Per och Malte kom alltså tillslut. Alltid trevligt att få sällskap på beachen. Skönt att killarna kunde leka med varandra (ja ja lovade skriva att i landskampen sverige - tyskland blev det 10-2) och vi andra snacka lite.


Det blev lite kallare framåt dagen så vi gav oss vid 14.00 Per, Mia och Malte hängde med hem på en fattig fika (Förlåt men vi var ju inte beredda på främmat.) Trevligt att sitta en stund och gassa i eftermiddagssolen som nu, helt plötsligt, sken som bara den igen. Längesedan vi pratat med Per och Mia.


Snabbt in i duschen och slänga på sig några kläder. Halv fem var det avfärd till Araslövs golfkrog med grannarna. Besökte en golfshop för första gången i mit liv. Skulle inhandlas någon "vagn" och "bag". Det blev den snyggaste av dem. Ingen direkt service men maten var jättegod, vädret underbart och grannarna är inte så dumma de heller ;). Inga ni kommer se i grannfejden på tv.......vad vi vet än. Hi hi.


En riktig "semesterdag" har det varit idag. Kanon!! Imorgon bär det av till en annan strand. Vi ska hälsa på min bror med familj i Helsingborg.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards