vi

Alla inlägg den 21 juli 2008

Av vi - 21 juli 2008 18:10

Jaha, vad har hänt idag. Nu får jag tänka efter. Det började tidigt.....dvs 05.00 Då var det väl lite lugnt där på morgonen. Sedan blev det bad för Maja. Hon börjar gilla det mer och mer. Sedan såg det ut och bli lite bättre väder så vi gick ut. Jag och Maja lekte på filten och Filip klippte gräset. Far kom förbi med färska frallor så vi tog en god andrafrukost i trädgården. Mmmm.....fast kallt.


Vädret sprack upp och blev värsta sommarvädret. Vi passade på att steka lite i solen. Såå underbart, hade man saknat. Men inte kunde vi slappa för länge :) En liten bit av tomten som såg fördjävlig ut och har gjort det ett tag. En liten vall med bara ogräs. Fram med skyffel, skottkärra och kratta. Efter en halvtimme var det "platt" och gräsfröna var utströdda. Att vi inte gjort det innan. Ja ja.


Klockan två var det dags att träffa mammorna. Trevligt som vanligt. Satt ute i trädgården hos Jack och snackade en massa. Nästa måndag är det min tur. Då ska vi vara här hemma.


Väl hemma kom Filips bror och vi grillade lite. Nu har de tagit Maja ut på en promenad och jag sitter här och skriver. Känner inte riktigt för det här idag. Inga bilder blev det heller. Sorry. Blir bättre en annan dag.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards