vi

Alla inlägg den 26 juli 2008

Av vi - 26 juli 2008 23:07

Det blev stranden tillslut. Först blåste det som attans. Vi byggde murar av barnvagnar, parasoll och vindskydd. Riktigt behagligt blev det där bakom.

 Framåt dagen blev det docj lite väl varmt så jag sökte mig lite in i skuggan, iallafall med huvudet.


En riktig glass blev det iallafall. Den första för säsongen. En kula med grädde och jordgubbssylt! Mums!


Kristianstadsbladet var hos oss på stranden och ställde kloka frågor som: Va gör ni här på stranden? De tog lite bilder också så på måndag skulle det komma i tidningen.


Vi hade fått en liten båt att låna till Maja på stranden. I den hade hon lite uppvärmt vatten så hon satt där väldigt nöjd och plaskade.


Efter stranden blev vi inbjudna till middag hos grannarna och deras vänner-på-besök. Det utlovades god middag av Kock-vännen-på-besök. De höll vad de lovade. En god middag med grillat och trevligt sällskap blev det. Barnen stimmade ihop i början men stupade sedan ( alla utom pigga lilla Mira ) Även vi stupade sedan, fy vad en dag på stranden tar på ens krafter.


Oj, glömde ju skriva om herrarnas "fixarstund". Vilket äventyr!!Diskmaskinen läckte så glada i hågen drog de ut den för att undersöka problemet. Verktygslådan åkte fram, ja grannen har faktiskt en sådan ;) Om de fixade den ?....va tror ni?

Av vi - 26 juli 2008 08:36

Sitter här och väntar. Solen skiner idag också och jag vill ut i friska luften. Filip är och tränar, ja vet det är tidig morgon men han kände för att ta ett morgonpass på gymmet. Trevligt att han vill hålla sig i form. Det är ju mer än vad jag orkar.

Maja ligger och sover så jag har packat inför stranden idag. Sitter nu och väntar på att Filip kommer hem och Maja vaknar. Då ska vi snabbt traska ner till havet. Underbart att bo såhär, så nära havet.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards