vi

Alla inlägg under juli 2008

Av vi - 18 juli 2008 19:46

Idag har det hänt saker som vanligt. Vi stack till stan en runda och införskaffade en cykelsadel till Maja. Sen blev det en hjälm (jag vet den är verkligen tjejig men man skulle ha en sådan som är rak där bak för att hon inte skulle sitta med huvudet framåtböjt) Därefter hittade vi ett par HELVITA skor utan stjärnor, hjärtan o krimskrams. Ett par jättefina Kavat skor. Sen blev det en tripp iväg för att köpa brevlådan som vi länge velat ha.


Hemma igen sedan och käkade lunch, bytte om och skulle sedan till mina föräldrar för att bära sten. Två pallar (185 plattor) skulle flyttas från framsidan till baksidan. Filip gjorde ett bra jobb. Fina armar har han :)


Som tack fick vi en god middag. Det blev grillat. Maja stimmade med mormor och morfar.


Nu är vi hemma, Maja har lagt sig, och vi slappar framför tv:n. Skönt!!

Av vi - 17 juli 2008 17:57

Spagetti och köttfärssås står på bordet. Ska äta nu. Filip är hemma igen efter shoppingen. Tre fina saker hade han köpt. Jag hade också velat vara med ...buhu buhu.


Maja har vi fått hem nu. Saknat henne så. Hon pratar ja jäklar i. Intensivkurs hos farmor och farfar tro ??

Av vi - 17 juli 2008 11:55

Idag skulle jag, Filip och Mårten ha åkt till Swedala outlet o shoppat. Maja skulle va hos farmor och farfar. Men så blev det inte. Maja är i och för sig hos farmor och farfar, Mårten och Filip är i och för sig i Svedala, men JAG......jag är hemma.


Jag var uppe mellan 02.22 och 0.6.00......Majas förtjänst. Sen va jag så trött så en dag på Swedala outlet var inte att tänka på. Alla åkte och jag fick ha en dag helt för mig själv här hemma.


Har duschat och handlat. Nu ska jag äta lunch och sedan ligga ett par timmar och sova tänkte jag.

Av vi - 16 juli 2008 17:43

Yehaa! Sitter nu mätt och belåten efter en god äggakaka och njuter av dagens arbete. Det gick som smort idag och hela staketet är klart. Det trodde vi inte för två dagar sedan. Synd bara att det knappt syns för allt byggmaterial på uppfarten. Nu ska jag INTE tragga mer om staketet. Lovar.


Vi firade arbetet med att äta gott i hamnen med Filips föräldrar (dagens barnvakter) och hans lillebror Mårten. Det blev pesto...bla bla lax med nypotatis för min del. Mmmmm. Vi strosade sedan i eftermiddagssolen och jag fick en liten söt lykta av Filip som jag velat ha.


Nu ska Filip iväg och spela fotboll med några kompisar så Maja och jag ska ha myskväll.

Av vi - 16 juli 2008 08:27

Onsdag morgon och solen skiner för fullt. Snart kommer svärföräldrarna som ska vara barnvakt åt Maja så vi blir färdiga med det där sablans staketet. Sen ska vi lunch med dem.


Bion igår ja, den va jättebra!! (Sex in the city) En riktig tjejfilm som man inte vill se med sin partner som eventuellt bara hade suttit och suckat bredvid. Det blev godis och popcorn, alltså hela baletten. Såå trevligt. Tack så mycket mor för en mysig tjejkväll.


Köpte också en ny solhatt till viga Maja :) Hon provade den nu imorse, satt som en smäck.

Av vi - 15 juli 2008 15:33

Klockan är typ halv fyra på eftermiddagen och jag har en lugn stund. Tänkte därför avlägga rapporten för idag. Den blir lika tråkig som vanligt är jag rädd. Dagen har handlat om staket, surprise!


Stolparna intill grannen är nu på plats och vi har hunnit måla lite på staketet på framsidan. Imorgon ska svärföräldrarna komma och passa Maja. Då ska jag och Filip göra klart och sen lovar jag att inte tragga om det här jäkla staketet mer. (Det blir säkert något annat jag traggar om istället för sådan är vår vardag just nu, men snart är vi klara och då ska det bli andra bullar)


Annars har vi inte gjort så mycket. Ätit tacos, det var längesedan så det satt som en smäck. Majas förkylning ser ut att släppa, skönt.


Maja är och promenerar med Filip nu och jag har hoppat ur renoverarbrallorna. Jag ska ut och äta och titta på bio med min älskade vän/mor. Ska bli riktigt mysigt. Far kommer hit och ska tänka. Ja vilken vinkel det ska va på tillbyggnadstaket och hur det isåfall kommer att behövas sågas i balkar o dyl. Tur han kan tänka. Jag brukar vara rätt vass på att tänka men detta är way over my leage så det är tur han finns, far min. Ja....jag är väldigt nöjd med den uppsättning föräldrar jag har fått. Vad vore jag utan dem....allvarligt talat alltså. De är bäst.


Nu kom min dotter hem så nu ska jag mysa lite med henne. Mmmm...

Av vi - 14 juli 2008 18:39

Sitter i min sköna fotölj och bara njuter. Ni fattar va? Det gick bra med staketet. Gött. Vi fick faktiskt bända upp alla stolpskorna och borra till och rensa alla hålen igen. Ny expertis sa att man skulle ha ankar... Sagt och gjort. Vi provar väl det.


Vi sprutade i det i hålen, det skulle bräna bara 70 min!!! Vi lät det sitta 150 minuter för säkerhets skull. (Körde in till stan och tittade på cykelsadel igen, slut i affären. Kollade skor till Maja, fanns inga snygga i storlek 20)


Väl hemma vågade vi knappt känna på stolpskorna.....DE SATT BENHÅRT. Gött!! Sedan sa det bara smack smack smack (lite guide från far) Maja sov 40 minuter och då var det fullt ös. Kunde trott att vi aldrig gjort annat.


Hela framsidan blev klar idag. Kleta lite färg imorgon och det är klart. På den sidan. Ska inte tragga mer om staket sedan.


Förresten.....min runda lilla älskling klarade idag, det som hennes vänner klarat långt innan, att suga på sina tår. Såå söt hon är.

Av vi - 14 juli 2008 07:34

Hm, ny dag och dags att ge sig på staketet igen. Går det åt helvete idag så skiter vi i det, säljer huset och flyttar till en liten lägenhet. Nej, kom igen...positiva tankar.

Ovido - Quiz & Flashcards