vi

Alla inlägg under juli 2008

Av vi - 6 juli 2008 19:23

Majadarlingen fyller ½år idag!! Grattis grattis


Idag fyller även Gunnar 75 år och morbror Tommy 57 år. De har som vanligt den årliga sommarfesten för släkten. Dagen bjöd på strålande väder som vanligt. Deras trädgård är bara såå underbar. Med välkomstdrink i handen går man runt och plockar lite hallon. Mums.


Maja lekte med sina kusiner Ebba och Ida. Dagen till ära hade de samma kläder på sig. Sött va?


Kvällen bjöd på go mat och gott sällskap. Gunnar fick en middag på Rökeriet av oss. Onsdagen den 16:e ska vi hämta honom och mormor. Han verkade bli glad för presenten.


Nu sitter vi här hemma igen och tar igen oss. Det har varit en kul helg men lite väl mycket. Varför ska det alltid klumpa ihop sig?



Av vi - 5 juli 2008 19:37

Idag var det dags för Maja att fotograferas. Blev såå nöjda. Mina förslag blev ju bäst :) Men det var inte det jag skulle skriva om. När vi fotat färdigt och snabbt som attan packat ner allt o duschat och gjort oss i ordning var det dags för fest.


Min bror Per och hans Sofie gifte sig i smyg på stranden för några månader sedan och nu var det dags för oss andra att fira dem. Klockan 16.00 var vi bjudna på fest i deras trädgård. Alla i familjen hade kommit hem. Helsingborgsborna skulle sova hos föräldrarna och Göteborgsborna skulle bo i vår källar

Festen va riktigt trevlig. Vi var ca 50 personer och de hade dukat ute i trädgården i vita tält. Maten var god och sällskapet var underhållande (mer och mer allt eftersom det dracks :)


Tänk om man själv skulle bli gift någongång......

Av vi - 4 juli 2008 19:56

Fullt ös idag!!! Dödstrött nu.


Min bror är fotograf och har idag fotat bebisarna i mammagruppen. Sex stycken ville vara med så det är tre idag och tre imorgon. Han har röjt hela vardagsrummet och riggat alla sina manicker. Jäkla massa grejer!!!


Maja har fått vara med Filip för hon hade inte fått plats här.


Det gick jättebra men det är slitigt (även för en "assistent")


Glömde säga. Mitt i allt kom betongbilen för vi ska gjuta vardagsrummet. Varför inte just idag?

Nu är jag verkligen redo för sängen. Imorgon väntar fler fotograferingar och sedan direkt efter det - brölopsfest och nattgäster. Inte tänka på det nu.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards