vi

Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av vi - 3 augusti 2008 19:44

Förresten......ni som jag känner. Ni kan ju inte maila era adresser till min gamla adress. Ni får ta den nya. Det är precis samma men utan punkten mellan för- och efternamnet. Saknar bl.a grannarnas adress....skulle ju kunna gå några steg och fråga, men nä. Orkar inte lämna fotöljen. Ber er messa mig (jag vet att ni läser detta haha)

Av vi - 3 augusti 2008 19:20

Jävla skit!!


Helt plötsligt blev jag utslängd från hotmail och messenger och får inte komma in igen. Det står att det inte finns något konto med det namnet?! Jag är ju inloggad hela dagarna och har varit det i drygt 6 månader. Känner paniken växa....Har nu lyckats skaffa mig ett nytt konto. Känner mig helt handikappad för jag har ju blivit av med alla kontakter. Vissa har jag fått tillbaka men ändå. Och alla ställen man uppger sin mailadress, hoppas ingen mailar viktiga saker dit för jag kan då inte läsa det. Grrrr. Alla ni som känner mig kan ju se till att jag får era adresser igen. Please??


Idag har vi avrit på ålafrukost hos mormor. Hon har permis från sjukhuset denna helg. Såg hyfsat pigg ut. Skönt! Hon måste dock infinna sig på sjukhuset igen ikväll innan 20.00 Hoppas hon har hunnit sova gott i sin egen säng, äta god mat hemma och kramats med nära och kära.


Efter det kom Majas farmor och passade henne en timme här hemma. Jag och Filip skulle ÄNTLIGEN få tummarna loss och klä in balkongdörrens karm med gips. Har sett fördj..ligt ut. Gipsen är nu uppe. Jag ska bara måla det och sedan lite lister.


Filip stack och tränade så jag vandrade hem till mina föräldrar. Jag och Maja smög ner i källaren och sov. Skönt! Sen hann vi va ute typ en kvart i solen tills Filip kom och "tog hem oss" Vi skulle äta spagetti och köttfärssås. Sorry....vi får ta våfflorna en annan dag.


Maja sover och jag skulle sätta mig vi datorn......och så händer det här med messenger och mailen. Ofattbart.


Har förresten hittat en sida på nätet där man kan kolla upp vad folk tjänar. Varför är det sådan tabu egentligen? Den andre skulle inte få reda på det men det kan man aldrig lita på. Kollade Filip och mig själv, säkrast så ;)

De hade glömt de senaste tre löneförhandlingarna så det var några tusenlappar fel, men kul ändå.


Imorgon väntar....inget. Inte ens mammagruppen. Inställt pga sjukdom. Buhu



Ovido - Quiz & Flashcards