vi

Alla inlägg den 17 augusti 2008

Av vi - 17 augusti 2008 19:36

Idag var det lite segt att stiga upp.....men har ju oss själva att skylla. Vet inte vad men verkade som om Maja också var sleten sedan igår. Hon skrek och hade sig. Vi trodde hon var sjuk eller något för hon skriker aldrig (utöver hunger eller trötthet) men efter att dagen gick så återfick hon sin vanliga goa form.


Jag stack iväg med grannen och köpte lite nya blommor. Det behövdes fräschas upp i vissa fönster. Trappan är ju nymålad så nu såg blommorna i hallen så sletna ut. Det rådde vi bot på, Växthuset fixade det.


Vi tog en sväng om ICA och kom på att vi kunde äta taco ihop. Handlade lite till det. Sparade den andra handlingen till imorgon (får ju ha något att göra då också hihi).


Filips föräldrar kom och vi åt lite god hemlagad äppelpaj. Mums! De hade med sig present till Maja. En jättefin jeansklänning och vita tajts. Såå fint!


Vi plockade i ordning lite och vilade en kvart på Majas filt. Maja "läste" för oss.


Halv fem kom grannarna in. Tacodags! Det blev febril action i köket när vi alla fyra satte igång med tacotillbehör. Det var riktigt gott. Filip blev nog glad över att det blev mer än tomat och gurka till. Roligare när man är fler ju. Vi lekte lite på Majas rum (när Filip diskade, Puss darling!!) Vi åt lite brownies och glass till efterrätt. Maja och Albin hoppade upp i soffan och mös till teletubbies och vi tjabbade vidare (tror grannarna försa sig om den kommande bebisen ;). Maja fick låna en kul leksak av Albin och när han gick så önskade han oss lycka till med den. Go kille!!


Nu har jag diskat efter efterrätten (papperstallrikar) och Maja har gått o lagt sig. Ikväll blir vi inte gamla.....siktar på 21.30


Ovido - Quiz & Flashcards