vi

Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av vi - 5 augusti 2008 20:15

Såg ut att bli en lika dan dag som igår men sedan rullade det på.


Efter frukosten målade jag det gips som vi klätt in balkongdörrskarmen med. Sedan körde jag och hämtade bil och släp. Det var dags att rensa undan lite i garaget. Man samlar så snabbt på sig byggskit när man håller på med ett projekt. Staketprojektet är ju över så nu behövs platsen till tillbyggsprojektet istället.

Ett fullt släp blev det. Hämtade upp lite av föräldrarnas skit också. Mor hängde med mig till tippen (riktig tjejgöra ju).


När jag kom tillbaka cyklade Maja, jag och Filip till ICA för att handla lite god andrafrukost. Vi tog med oss den till föräldrarna istället och åt tillsammans med dem. När vi satt där kom deras leverans av sten/kross/singel eller va det nu hette. 5 ton iallafall. Filip som egentligen skulle träna tog på sig hanskarna och lastade ut stenen över uppfarten istället. Får ju hjälpa en stackars halvsleten svärfar ;) Tjänster och gentjänster ni vet.


Eftersom far min var glad och Filip hjälpt honom så ville han hit och hjälpa oss lite. Sagt och gjort. Han hängde med hem och vi snickrade lite på vårt tillbygge. Tredje väggen nu. Blir sååå bra. Längtar. Mor lagade kycklinggryta, mums.


Mitt i allt detta kom tre som ville titta på vår bil. Tjolle! Hoppas hoppas vi får den såld. Pengarna kommer lägligt till lite tillbygge-material.


Samtidigt kom ett par från mammagruppen för att hämta sina fotoförstoringar från fotograferingen. Väldigt trevligt par.


På tal om trevligt par. Här är så tomt nu när grannarna är på semester. Ingen liten kille som vill hälsa på Maja eller berätta vad han har gjort idag, och ingen som vill slänga ett par kvicktänkta repliker på msn. Snyft haha. Ska bjuda er på middag när ni kommer hem.


Nu ligger Maja där uppe och kanske sover. Filip fick ett rycka och bakar en kladdekaka. Inte fel det. Här är det kvinnan som kör till tippen och mannen som bakar kakor. Love him!!

Ovido - Quiz & Flashcards