vi

Alla inlägg den 29 augusti 2008

Av vi - 29 augusti 2008 18:50

Såja, tillbaka igen! Det blev minsann ett uppskattat gästbloggeri :) Jag får kankse lägga ner och låta Filip ta över? Nej, vill inte. Men han kanske vill hålla i rodret fler gånger.


Idag var det dags för premiären av babysång!! Maja var näst äldst och medans de små tremånaders bebisarna låg och beundrade sina mammor ville Maja hela tiden traska iväg. Mycket mer spännande på andras mattor!! Vi sjöng, klappade, gjorde rörelser, gungade och hade kul med de andra 12 i gruppen.


Underbart sommarväder idag, hade gett upp hoppet. Såå skönt att promenera, så längesedan sist. Maja har sovit gott utomhus alla tre gånger idag. Hon behöver pumpas med friskluft för hon är väldigt förkyld. Hela tien två snorstreck på överläppen. Tack Filip för du gjorde hjälteinsatsen med snorfridan (snorsugen)!

Förutom snoret så är hon väldigt ledsen ibland. Hon gillar inte alls att vara förkyld. T.o.m maten är hon inte sugen på längre (då är Maja förkyld!!)


Annars har det inte hänt så mycket. Vi passade på att vara ute rätt mycket idag för idag var det ju inte höst. Skottkärran var kul, speciellt att leka med den lilla träbit som flöt i regnvattnet i den.


Ikväll håller vi alla tummar vi har på att Maja får ro. Vi behöver en klassisk  fredagskväll med film och gott och Maja behöver verkligen en god natts sömn att samla krafter på.

Ovido - Quiz & Flashcards