vi

Alla inlägg den 31 augusti 2008

Av vi - 31 augusti 2008 19:28

Idag styrde kosan mot skogen. Utanför Karlskrona långt långt långt.....ja ännu längre in i skogen ligger Filips pappas familjehem. En riktig barnen i Bullerbyn idyll: öppna fält, skog, fruktträd, röda gårdar, grusvägar osv.


Vi fick först fika och sedan tog vi en promenad för att kolla runt. Filips pappa berättade gamla minnen och vi kollade in tillhörande stugan och sjön (som även jag har minnen från) Underbart väder!


Sedan blev det grillad lax som egentligen röktes på en björkskiva. Förvinnande gott tyckte sällskapet (rökt är inte min grej men äppelkakan till efterrätt va väldigt god)


Vid halv fyra hoppade vi in i bilen och körde hem igen. Maja skötte sig exemplariskt, sov hela vägen dit och hem. Bådar gott för Göteborgstrippen.


Väl hemma möttes vi av goda nyheter, vi får antagligen nytt tak på huset om en vecka!! Äntligen blir det av. Nu vill man ännu mer jobba undan med tillbygget så allt blir klart. Allt annat blir dock lidande, skulle ha städat och klippt gräset i helgen......blev inget med det. Hinner inte allt, bebis-vanliga sysslor-tillbygge. Just nu får det bli lite mer bebis och tillbygge så får vi leva lite skitigare och med lite högre tvättberg en tid. Hoppas ni har överseende ;) (Eller låna Maja en timme så hinner vi både klippa gräs, städa huset samt slänga på en tvätt) hihi


Med Maja är vi inne i en vill-inte-somna-på-kvällen period. Filip är uppe nu och vad jag hör på babyvakten så låter det inte bra (mest gagagaga och dadadadada). Håller tummarna, kvällarna är såå oerhört viktiga som återhämtningstid.


Ja denna helgen har det hänt mycket. Skulle behöva en helg nu att återhämta sig ;)

Ovido - Quiz & Flashcards