vi

Alla inlägg den 15 augusti 2008

Av vi - 15 augusti 2008 19:10

Idag har Maja och jag lekt "på riktigt" i hennes rum. Hon älskar nu sin signerade Ljungbergboll som hon fått av grannarna. Vi tog en sväng till ICA idag igen. Handlade lite till den paj jag ska baka till kräftskivan som vi ska på imorgon. Vi var också en sväng i trädgården. Maja inspekterade bygget, tycker det ser bra ut.


Klockan blev konstigt nog snabbt två och då körde vi in till Filips jobb. Maja fick hälsa på pappas arbetskamrater och titta var pappa jobbar (som om hon förstår det). Vi körde vidare in till stan, hämtade upp Majas farbror Mårten och parkerade.


På stan blev det brun skinnjacka till Filip, byxor till Filip, CDskiva till Maja och sist men absolut inte minst en "rullator" till Maja. Hon har ju börjat tröttna lite på gåstolen och ska jämt gå med oss. Jag har såå ont i ryggen så det var väl investerade pengar. Med lite träning klarar hon nog den galant (idag gick det lite vingligt).


Grannen kom in med två filmer till oss så nu när Maja somnat ska vi kolla film. Det var hemska filmer så det blir till att ligga tätt inatt.

Ovido - Quiz & Flashcards