vi

Alla inlägg den 30 augusti 2008

Av vi - 30 augusti 2008 21:08

Idag har det varit toppen!! En riktigt kul dag då vi fått mycket gjort och vilket toppenväder!! Det blev helt plötsligt sommar idag.


Vårt mål idag var att gipsa klart tillbygget (utsidan alltså), Filip var med Maja så kunde jag mäta, rita, skära ut bitarna. När Maja sedan sov hjälptes vi åt att snabbt smacka upp dem. Vi hann t.o.m sätta upp hela stänklisten runt om bygget. Skönt att det går framåt.

Maja sov ute hela dagen idag också, vill att hon ska bli frisk NU!! Kom på idag att det kanske är nya tänder på G. Det var exakt såhär förra gången hon fick sina tänder där nere, eller är det bara en tillfällighet att det är likadant?! Vi får se....


Idag har vi även sålt bilen!! De kom från Lomma, kollade och köpte. Riktigt skönt att den inte står här och kostar pengar. Men bra var den och väldigt skön att köra. Många fina gamla minnen ;)


Filip och Maja var en sväng med grannen och köpte glass. Jag passade på att vila i uterummet. Sedan blev det kött och potatisgratäng. Mums.


Vi diskuterade lite golvval i tillbygget. Allra snyggast är ju om vi har samma golv där som här inne i vardagsrummet vilket är vitoljad ekparkett i rutmönster. Men det kostar 549 kr per kvadratmeter, tycker det är lite mycket pengar. Ska ju ha soffor, lampor, TV osv också. Vi får sova på saken.


Nu är Filip och grannen ute i hamnen och tar en öl eller två. Jag skulle fika gott och päsa i soffan men Maja strulade ju som vanligt vid läggdags. Somnade tillsist nu strax innan nio. Det slår aldrig fel. Farligt att planera framåt.


Imorgon kör vi till Guttamåla, ja det heter faktiskt så. Ska hälsa på Filips släkt. De har inte träffat Maja så det ska bli kul.


Nu ska jag slappa så..... godnatt.

Ovido - Quiz & Flashcards