vi

Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av vi - 20 augusti 2008 18:52

Jaha, vad har hänt oss idag? Det började med en seg morgon. Inget planerat. Fick ett 15minuters besök av mormor och morfar innan de skulle till Ronneby brunn. Maja tog en promenad i det våta gräset med mormor och se så söta spår det blev på trappan sedan!!


Jag och Maja lekte lite men det fanns inget att göra. Vi promenerade till affären för att handla middag till ikväll. Då fick vi ett väldigt trevligt sms:Hej hej. Har ni tid att komma hit en stund? Jag kan baka en jättegod kladdig chokladkaka :)

Vi hade verkligen tid!! Vi handlade illa kvickt, gick med raska steg hemåt igen och hoppade direkt in i bilen och körde iväg till Martina och Emilia. Kakan tog en timme i ugnen men den var väl värd att vänta på. Barnen lekte lite sedan skulle de sova (har typ aldrig hänt att de sovit samtidigt). Så där satt vi två och krängde en hel kladdekaka och snackade en hel massa medans våra två små guldklimpar låg och sussade. Såå trevligt att ha en sådan som Martina, en genomgo tjej.


Maja käkade lite innan vi stack hem igen och vips hade hela dagen gått. Filip kom hem så jag lagade lite ris och kyckling och vi tog sedan en tur på cykel.


Maja sover nu och Filip ska ut och bränna ännu mer fett med grannen. (Borde egentligen vara jag som skulle promenixa efter mitt frosseri idag)

Jag ska sitta här och planera mitt nya jag;) Börjar med nya kläder till helgen, sedan blir det ny frisyr och hårfärg i nästa vecka kanske. Snart blir det make-up konsultation (present från Filip) och hoppas allt avslutas med ett nytt jobb lagom till nya året. I am ready!! Vill inte vara en sleten hemmamorsa som smyger runt i myskläder och stripigt hår med en grym utväxt. Dags att rycka upp sig, eller?

Ovido - Quiz & Flashcards